Motiveringarna för de nominerade, Jonas & David Rudenstam, Christer Möller och Gunnar Andersson:

Med stor omsorg om bygdens traditioner har  Jonas och David Rudenstam utvecklat äppeldalen i Huskvarna till ett modernt och blomstrande varumärke med produkter som tilltalar såväl lokala som internationella finsmakare.

Christer Möllers genuina engagemang för Huskvarna hittar ständigt nya och levande uttrycksformer. Som uppskattad musiker och lokal filmskapare knyter han samman stadens historiska trådar med vår nutid. 

Ljusa sommarkvällar eller stjärnklar advent. Teaterns scengolv eller gräsytan i parken. Gunnar Andersson är estradören, inspiratören och eldsjälen som alltid ser möjlighet att ordna ett trevligt arrangemang i Huskvarna.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.