Biblioteket i Huskvarna öppnar med nytänk.

Bibliotekschef Åsa Storck har all anledning att vara mycket stolt över lokalen och dess funktioner samt nöjd med att äntligen kunna välkomna besökare in i allt det nya.  Åsa berättar för JaVissts utsände om nyheten ”Meröppet”, som innebär att låntagare ska kunna besöka biblioteket även när personalen inte är på plats. Från kl 07:00 till 22:00 varje dag  kommer alla över 18 år och med ett speciellt lånekort kunna låsa upp, komma in och låna eller lämna tillbaka böcker. Detta förfarande har man haft på prov en längre tid i Bankeryds bibliotek med mycket gott resultat  och i februari startar Huskvarna upp med en testgrupp först och sedan för allmänhet.

Vill du vara med i testgruppen så ta kontakt med bibliotekschef Åsa Storck i Huskvarna och hänvisa till denna artikel.

IMG_5125 IMG_5126 IMG_5127 IMG_5129 IMG_5130

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.