Tyck till om Maden…

Skärmavbild 2018-05-24 kl. 09.18.39

Huskvarna växer. Maden kallas industriområdet i Huskvarna som står näst på tur att omvandlas och utvecklas till en del av ett utvidgat Huskvarna centrum med bostäder, arbetsplatser, torg och grönområden.

Ett förslag till fördjupad översiktsplan har tagits fram för området. Det innehåller bland annat 900 bostäder och 500 arbetsplatser.

Nu är det samråd. Det innebär att du kan ta del av planförslaget med alla underlag och analyser och har chansen att tycka till!

Alla synpunkter sammanställs och ställs sedan ut på nytt innan den fördjupade översiktsplanen antas och blir utgångspunkt för kommande detaljplaner.

Den fördjupade översiktsplanen finns tillgänglig digitalt via jonkoping.se  Information och datorer kommer också att finnas i Huskvarna bibliotek, Rumlaborgsgatan 1 i Huskvarna samt i kommunens
utställningshall vid Juneporten, V Storgatan 16 i Jönköping.

Synpunkter lämnas senast den 31 juli via formulär i planförslaget eller skrifligt till Stadsbyggnadskontoret, 551 89 Jönköping.

Alla synpunkter under samrådet sammanställs och planen ställs sedan ut på nytt innan den fördjupade översiktsplanen antas och blir utgångspunkt för kommande detaljplaner.

 Samrådsmöte kommer att hållas den 5 juni kl. 18.30 i Rumlaborgssalen i Huskvarna stadshus
Skärmavbild 2018-05-24 kl. 09.35.30

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.