Kort presentation av Slottsvillans nya ägare, Michaela Norrman och Christian Ullmark.

Det nya ägarparet Christian Ullmark och Michaela Norrman har haft öppet en vecka och sliter samtidigt med att få det mesta som de vill ha det. Målsättningen är öppethållande året om sju dagar i veckan och kunna erbjuda frukost, lunch och middag utöver övernattning och konferensverksamhet.

Paret kommer nyligen till Sverige efter år av utlandsvistelse, senast i Australien där Michaela ansvarade för Jacob Creeks vingård och Christian hade eget företag inom marknadsföring och digitala medier. Deras kärlek till gamla hus lyser igenom när de för Huskvarna Javisst berättar om sina renoveringsplaner. Det finns åtskilliga större projekt att ta tag i och de ser båda Slottsvillan som sitt blivande livsverk.

Slottsparet

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.