Nya elskåp i Huskvarna

Skärmavbild 2018-08-24 kl. 11.34.09
Nu får esplanaden i Huskvarna vackert dekorerade elskåp, klädda med fotografier över populära platser i Jönköping med omnejd. Efter tävlingen #mittelskåp, som utlystes i våras, är vinnarna utsedda och deras motiv presenteras på plats. Initiativet är ett samarbete mellan Destination Jönköping och Jönköping Energi.

Tanken bakom projektet är att vi vill visa upp staden, den goda kraften och lyfta lokala förmågor i vår vackra stad. Motiven på de olika elskåpen är bilder på Jönköping med omnejd och ska ge invånare och turister tips på vad mer som finns att se i området. Samtidigt förgylls miljön på några av Huskvarna centrums stora gator. Tidigare har vi monterat bilder på elskåpen i centrala Jönköping

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.