Det händer i Huskvarna… i Smedbyn!

Vandringsutställningen Himlen mörkrum som är producerad av Riksorganisationen Folkets Hus och Parker och går på turné runt om i hela landet, har nu kommit till Jönköping från Motala. Den invigdes den 12 september på Aktivitetshuset Smeden och kommer sen att visas där fram till 19/9.

Skärmavbild 2018-09-12 kl. 23.00.40

Det handlar om fotografier av den legendariska fotografen Jean Hermanson som fotograferade arbetare på olika fabriker och större verkstäder under 1970 talet, bland annat Husqvarnafabriken. De flesta av människorna på bilderna är oidentifierade och man håller nu på med att försöka hitta namnen.

Sista bilden visar Paula Hoffman och Eva Karlsson som ansvarat för utställningen i Smeden.

Skärmavbild 2018-09-12 kl. 23.01.22

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.