Nominerade 2019

Seydi Aslan
Med värme och medkänsla bygger Seydi broar mellan nyanlända och boende på Öxnehaga genom sitt engagerade integrationsarbete. Stort som smått, liten som gammal får Seydis ögon och öron – alltid med ett stort leende på läpparna.

Anette Lilja
Med sitt djupa engagemang för Huskvarna Gymnastikförening och den lokala idrotten har hon skapat ökat intresse för gymnastik rent generellt. Anette har även bidragit med energi och kunskap kring tillkomsten av den nya idrottshallen i Huskvarna.

Gunnar Andersson
Genom sitt outtröttliga arbete för både musik och kulturliv i Huskvarna har Gunnar medverkat till att berika oss Huskvarnabor – och många andra. Eldsjälen Gunnar har skapat musik- och teatergrupper för både unga och gamla, musikkvällar i Smedbyn samt producerat Huskvarnarevyn.

Medverkande, utöver de nominerade:
Thomas Ahlebro, konferencier.
Hans Hellström, Kultur & Fritid.
Gunnar Storm, Huskvarna-Javisst,
Jill Svensson, sång.
Dan Ekström, diktläsning.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.